luni, 3 decembrie 2012

Cautari Google

             Nu-i pot ignora pe cei care se evidentiaza prin ceva special.
             In cautarile Google apar mereu texte interesante si ciudate, lansate de oameni interesanti si ciudati. Campion in saptamana trecuta e cineva care nu-si poate justifica existenta. El/ea cauta de ce doresc sa lucrez la SRI. Oare chiar gasesti pe internet explicatii ale dorintelor personale?
              Cred ca sunt multi in situatia asta. Traiesc intr-o lume care nu le apartine, o lume imprumutata, o lume la moda, care nu are nici o legatura cu ei insisi. Si ajung intr-un moment in care isi dau seama ca de de fapt ei nu se identifica cu nici un element din lumea respectiva si se intreaba: dar ce fac eu aici?

               O lista buna si hazlie a cuvintelor-cheie din Google gasiti la Cristi Milla.

8 comentarii:

  1. Desi nu scriu porcos, din amestecul de cuvinte imi vin in ultimul timp niste cautari pe care mi-ar fi rusine sa le pun pe blog. :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Asemenea cautari (de ce sa...) cred ca sunt generate de cei care au auzit de ele prin interviurile de angajare ale altora. Si cum motivatiile unora sunt constante (banii, job cool si... cam atat), indiferent de domeniu, apeleaza la oracolul Google pentru intelepciune...

    RăspundețiȘtergere
  3. Da. O sursa de distractie continua pentru mine, cautarile din google.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt grozave cautarile Google, ma binedispun de fiecare data. Cat o sa ma tin de blogging o sa le acord atentia cuvenita. :)

    RăspundețiȘtergere