luni, 24 septembrie 2012

Vrem criminalii si hotii in libertate!

            Nu de putine ori se intampla ca neamurile, vecinii, prietenii unor infractori, criminali sau hoti sa protesteze in fata sediilor de politie sau a judecatoriilor si sa ceara intr-o maniera salbatica eliberarea retinutilor.
            Un fapt mai josnic si mai periculos nu cred ca exista. Se dovedeste clar dorinta si starea oamenilor: criminalii in libertate! Stiu, veti spune ca majoritatea sunt tigani. E adevarat, dar cei care-i vad si cei care-i accepta sunt romani. Si s-ar putea ca intr-o zi sa le urmeze exemplele. Veti spune iar: ce pot face autoritatile? Daca politia si jandarmeria sunt depasite, sa vina armata. Sa-i ia pe sus, cu forta, femei si barbati, batrani si copii si sa-i tina cateva zile in cele mai intunecate celule, asa, pentru ca incurajeaza hotia, prostitutia, criminalitatea, coruptia, violenta, etc.
     

2 comentarii:

  1. Daca politia e depasita?Pai daca e depasita nu vad de ce ar mai exista?Eu sunt sigura ca nimic, nicio infractiune, nu poate fi repetata la nesfarsit fara acordul politiei .Si asta nu e valabil numai in Romania.E valabil peste tot in lume.Nu cred , de exemplu, ca traficul de droguri s-ar fi putut desfasura de atata timp fara ca politicul si sistemele de forta sa nu fie implicate .Cam asta e situatia

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu cred ca se poate generaliza. Ei isi vor rudele in libertate pentru ca-s de-ai lor. Nu cred ca un om intreg la minte ar vrea sa fie eliberati hoti si criminali doar de dragul de-a face show sau lobby.

    RăspundețiȘtergere