miercuri, 28 decembrie 2011

Apel la intelepciune (cel putin la logica)

           Nu fiti naivi si nu mai credeti ca schimbarea va veni. Nu mai afirmati ca suntem pe drumul cel bun, pentru ca asta ii incurajeaza si le confirma reusita planului lor.
           Nu va fi nici o schimbare, pentru ca nimic din ce se intampla nu are ca scop sustinerea si protectia cetateanului. Statul este viclean si egoist si in conditiile actuale nu da doi bani pe cetateni. Daca v-ati opri doua minute sa faceti o lista rapida cu ce va ofera statul si ce va cere statul, v-ati da seama. Nu exista nici o criza. Exista doar bani furati de cativa, care trebuie platiti inapoi.
        

Un comentariu:

  1. Am auzit recent pe CNN, printre altele, in cadrul unei conferinte mai complexe), ca tarile in care figurile publice, polticienii in general, sunt, sau de fapt par mai trustworthy (demni de incredere), sunt si ele mai bogate.

    http://www.cnn.com/2011/12/27/opinion/zak-moral-molecule/index.html?iref=allsearch

    Citind recent si de pe BBC cum trebuie sa sune o voce umana ca sa para mai trustworthy si dadatoare de incredere, nu pot decat sa recomand tuturor politicienilor din Romania sa citeasca si ei acest articol, si sa se apuce serios de exersat la calitatile vocale, fie singuri in fata oglinzilor personale, fie chiar cu ajutor de coach profesionist, (dupa bugetul partidului respectiv si motivatie personala), astfel incat sa poata sa faca si ei ceva real util cand vorbesc, si sa contribuie astfel in mod real eficient si la imbunatatirea economiei Romaniei !

    http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/7426923.stm

    RăspundețiȘtergere