luni, 27 iunie 2011

Situatia din Romania

           Situatia din Romania nu va ajunge niciodata cap de afis (problema prioritara), pentru ca nu e judecata obiectiv. Realitatea e ca ce se intampla cu adevarat in Romania e haotic, necontrolat, nelimitat. Traim intr-o era in care altii au ajuns la un nivel de trai mai mult decat comfortabil, in timp ce noi nu avansam deloc.Copiii nu au conditii sa evolueze, tinerii au devenit apatici, adultii stresati, batranii chinuiti.
           Situatia din Romania e judecata in functie de pozitia/contul celui care o face. Cei care sug consecvent seva tarii spun ca e bine. La fel oportunistii. La fel mafiotii. La fel politicienii. La fel manelistii. La fel neamurile lor.
           Din cauza lor situatia din Romania nu e transparenta si e incerta.
           

         

3 comentarii:

  1. Salutări Raul !

    Păi atunci să luăm exemplu , ce exemplu ? Cel pe care ţi l-am dat cu ceva timp în urmă , ţii minte ? dar în cazul ăsta la fel ca la ei , nimeni nu va şti de noi dar este bine că vom şti noi .
    Ştii despre ce vorbesc , nu ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Hai sa iti scriu un exemplu recent :
    seful ISCIR -autoritatea care elibereaza autorizatiile pentru chestii gen lifturi, telecabine etc- din Sinaia a oprit de la functionare telecabina pentru ca functiona atata vreme cat ii expirase autorizatia si ca unul din stalpi era subred.
    A fost acuzat ca prejudiciaza turismul in plin sezon. Eu cred ca as fi preferat sa prejudicieze turismul in locul catorva vieti.
    Cateva zile mai tarziu e arestat pentru luare de mita.
    Arestam pe oricine, dar doar atunci cand ne convine.

    RăspundețiȘtergere
  3. @Mihaeladm: a fost sapat, e clar. deci am dreptate cand zic ca nu se judeca obiectiv.

    RăspundețiȘtergere