miercuri, 27 aprilie 2011

Poftiti, serviti!

          Un om normal nu ar contrazice afirmatia ca pe cei alesi sa ne conduca ii doare-n cot de noi. Recunoastem ca exista doua Romanii. Romania lor, a celor protejati de propriile legi, a celor care stau lolaniti in umbra nesimtirii si mulg tara. Si Romania noastra, sau ce mai ramane din Romania, a celor ce se tarasc printre gunoaie.
          Situatia e simpla. Niste profitori fara scrupule, impreuna cu afiliatii lor, au ajuns la putere. Si intrec limita. Au un singur plan (national): sa vanda tot ce pot. Sa jefuiasca tara si sa lase in urma campii aprinse si fantani otravite.
          Acum, ce facem noi, ca popor, ca romani mandri, in aceasta situatie? E clar ca nu putem face echipa cu ei. Ei saboteaza. De fapt, suntem adversari. Si au castigat Romania fara lupta. 3 pentru ei, 0 pentru noi. Neprezentare la meci.
          

3 comentarii:

  1. Suntem ca pe vremea fanariotilor care inventau tot felul de taxe care mai de care mai jupuitoare pentru oameni! Solutia? O revoluție ca a lui Tudor Vladimirescu- a fost infranta dar si-a atins scopul: fanariotii si-au facut bagajul! Numai bine Raul!

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca nu putem feca echipa cu ei poate ar fi mai bine sa votam programe si proiecte, moralitate si competenta si cu galeti , pungi cu faina, pelerine de ploaie, mici cu bere etc.Nu numai ei sunt de vina.Sunt de vine si cei care dintr-o mare indolenta nu sunt in stare sa inteleaga ca punga cu faina primita chipurile cadou costa mai mult deca tot graul produs in Romania.Si pana la urma ajugem iar la educatie si la dorinta celor care vor perpetuarea la putere de a darama cu totul sistemul educational si asa zdrobit.Pe prosti ii duci usor cu presul.Pe saraci la fel .Iata ce usor ajungi la concluzia ca pentru a sta cat mai mult cocotat pe fotoliile puterii trebuie sa indeplinesti o conditie .Sa ai la indemana un popor prost(needucat ) si sarac .Din pacate in Romania sunt prea multi prosti saraci .

    RăspundețiȘtergere
  3. de fapt ne-am prezentat si ne-au dat 10-0, asta e mai trist. Singura metoda sa scapam de ei e sa se intample si la noi ce sa intamplat in Polonia.

    RăspundețiȘtergere