luni, 14 martie 2011

Diferente in abordarea crizei

        Germanii renunta la BMW-ul lor si prefera masini cu motor mai mic. Pentru ca e criza si un BMW consuma mult si e scumpa intretinerea. BMW-urile vandute de germani sunt cumparate de romani. De data asta nu mai primim ce arunca altii, ci cumparam, sau altfel spus dam bani sa ne mandrim cu ce arunca altii. Germanul castiga 1800, romanul 200. Diferenta e ca romanul are BMW.
        Am prieteni care, de cand au BMW, nu mai stau de vorba cu mine, care am Peugeot. De fiecare data cand ne intalnim, ei sunt in pompa, eu pe drum.
        De ce cumpara romanii BMW? Sa faca drifturi. Unii reusesc, altii incearca...  
        Nu va uitati pana la capat la Mihaitza, o sa va dati seama ce poate din primele secunde...
        Pasiunea lui Mihaitza e coordonata de frica. Pasiunea celuilalt, de prostie.
        Arabul de la secunda 59 o duce mai greu...

2 comentarii:

  1. România are excedent comercial de 150 de milioane de euro cu Germania la comerţul bilateral cu autovehicule.Deci cum s-ar zice suntem in relatii comerciale foarte stranse cu nemtii: ei ne-au vandut toate rablele lor ieftin iar in compensatie ne-au cumparat daciile noastre tot ieftin.
    Interesant este ca detin masini de acest gen cu precadere cei dintr-o anumita patura sociala si cei de alta nationalitate (intelegi la cine ma refer)pentru care a detine "mertan" sau "bemveu" denota statutul social.
    Eu sunt fericitul posesor al unei impresionante Dacia Solenza de care sunt extrem de multumit si pe care nu as schimba-o cu un "bemveu" ponosit.In plus nu sunt adeptul aruncarii cu bani fara un rost bine definit.

    RăspundețiȘtergere
  2. asta ziceam, cum arunca unii banii. nu numai tiganii au bmw, e plina Romania. si nu ma refer la bmw-uri noi, ci la din alea de 600 de euro...

    RăspundețiȘtergere